Wie ben ik?

 

Mijn naam is : Nancy Mulderbijgesneden foto

Mijn praktijk ligt gelegen in de binnenstad van Almelo en is gevestigd in een vrijstaande praktijk aan huis.

Vanaf 2013 mag ik mij gediplomeerd Pedicure noemen en vanaf 2015 ben ik Medisch Pedicure.

Als Medisch Pedicure ben ik gespecialiseerd in: diabetische, reumatische, spastische, verwaarloosde en oudere voet maar tevens ook voor speciale technieken.

Door het behalen van mijn Medisch diploma ben ik nog beter in staat om u voeten goed te verzorgen. Problemen te voorkomen, op te lossen of indien nodig u door te verwijzen naar de juiste discipline.

De praktijk is ingericht met alle benodigde apparatuur die voldoet aan de richtlijnen van de branchevereniging. En er word gewerkt volgens de H.A.M. code ( Hygiëne, Arbeid, Milieu )

Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen in de pedicure branche, ben ik tevens aangesloten bij de branche organisatie PROVOET 

Wat kunt u van mij verwachten:

Uit ervaring weet ik dat er best veel mensen zijn die niet naar de pedicure gaan omdat ze niet weten wat zij kunnen verwachten. Angst en onzekerheid spelen hier een grote rol in.
Voor deze groep mensen stel ik graag mijn praktijk open, komt u gerust eens op afspraak langs. Zodat u  eerst de praktijk eens kunt bezichtigen en kennis kunt maken met mij. Daarnaast leg ik u graag uit wat u tijdens een behandeling kunt verwachten.
Mocht u daarna nog vragen hebben, dan beantwoord ik deze graag.

Wilt u kennis komen maken, heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken.

Neem dan contact met mij op via telefoon of e-mail. (zie contact)

Graag tot ziens bij mij in de praktijk

 

 

Top